Kontakt
Vleeming Bouw
Kampstraat 38
6923 AK Groessen
Homepage:www.vleeming-bouw.nl
Telefoon:06-23003552
Fax:

Uw vakman voor uitbouw, totale renovatie en onderhoudsprojecten

Welkom op de website van Vleeming-bouw

Vleeming Bouw is uw vakman op het gebied van verbouw, renovatie en onderhoudsprojecten in de regio Arnhem-Doetinchem. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel, een Velux dakraam, badkamer renovatie of uitbouw, samen met u kijken we naar de meest efficiënte oplossing volgens uw wensen. Vleeming Bouw denkt graag met u mee en geeft een onderbouwd advies over mogelijkheden, planning en kosten. Zo weet u exact wat u kunt verwachten van uw specifieke project. Voor zowel particulieren als de zakelijke markt is Vleeming Bouw uw partner voor totale renovatie van uw woning.


Wij hebben ons gespecialiseerd in onderstaande gebieden zoals het plaatsen van een:

* Uitbouw woning

* Houtskelet bouw

* Kozijnen, deuren en ramen

* Dakkapellen, lichtkoepels en dakramen

* Tegelwerk en badkamer renovatie

* Keuken renovatie

* Hang en sluitwerk

* Stukadoorswerken


Door hoge kwaliteitseisen te stellen in zowel werkwijze als eindproduct scoort Vleeming Bouw een hoge tevredenheid bij de klanten. Ontdek op onze website welke verbouw, renovatie en onderhoudsprojecten wij voor onze klanten hebben gerealiseerd.


Kwaliteit staat bij ons op nr 1.

Referenties

Keuken renovatie

Toilet renovatie

Uitbouw woning

Nieuws

Energiezuinigste dakraam ter wereld

Energiezuinigste dakraam ter wereld

De VELUX Groep heeft het eerste en enige dakraam ontwikkeld dat door het Passiefhuis Instituut is gecertificeerd voor klimaatregio ‘koud’.

KOMO-certificering voor dakkapellen

Verlaagd BTW tarief

SKH, de certificeringsinstelling voor veiligheid, milieu, industrie, bouw en dienstverlening, en Dakvenstermeesters bieden fabrikanten van dakkapellen en vaklieden die deze monteren, de mogelijkheid om voor het product en de montage een KOMO-certificering te bemachtigen.

Isover Sonestrong Pro

Isover Sonestrong Pro

Isover maakt het na-isoleren van hellende daken nu nóg eenvoudiger met het complete isolatiesysteem Isover Sonestrong Pro. De isolatieplaten zijn afgewerkt met een decoratieve, stootvaste, witte bekleding die eenvoudig en snel aan te brengen is met bijgeleverde profielen.

Luchtdicht Daksysteem

Luchtdicht Daksysteem

Met de steeds strengere eisen ten aanzien van energiezuinig bouwen (verlaging van de EPC) wordt luchtdicht bouwen een steeds belangrijker item. Door luchtdicht te bouwen kan verwarmde lucht niet meer door kieren naar buiten verdwijnen waardoor het energieverbruik verminderd wordt.

PIR Isolatie

PIR Isolatie

Wanneer men het dak of de spouw gaat isoleren, zijn er verschillende opties qua materiaal keuze. Zo kan men kiezen voor isoleren met minerale wol, EPS (Geëxpandeerd polystyreen) of PIR (Polyisocyanuraat Isolatie). UNILIN Insulation produceert en levert producten met PIR isolatie.

Alles-in-één dakraam

Alles-in-één dakraam

Het VELUX Solar dakraam is het ultieme alles in één dakraam. Het dakraam zorgt voor meer wooncomfort, omdat hij op afstand te bedienen is.

Inbraakwerende dakramen

Inbraakwerende dakramen

De NEN norm voor inbraakveiligheid van woningen 5087, die beschrijft welke ramen en deuren in een woning als bereikbaar voor inbraak worden beschouwd, is herzien.

Cradle to Cradle Innovation Award

Cradle to Cradle Innovation Award

Tegelspecialist Mosa is door het Amerikaanse Cradle to Cradle® Products Innovation Institute uitgeroepen tot Innovator of the Year. Mosa ontving de prestigieuze Innovation Award voor 2014 in november tijdens de Innovation Celebration in New York.

Badkamer of keuken kiezen

Denk je al langer na over een nieuwe keuken of badkamer, maar weet je niet waar te beginnen? Wij zetten wat tips voor je op een rij. Wij helpen je uiteraard graag mee, maar zorg dat je zelf al een begin maakt.